Nyhedsbrev sep. 2011

NYHEDSBREV MMK September 2011

Berlin Marathon

Stort tillykke med dem der var i Berlin, flotte tider.

Kongebroløbet

Vinderen blev Peter Sørensen tillykke med det, altid dejligt når der er en fra klubben.

Vi var 35 person fra klubben, hvilket var rigtig dejligt og ekstra hyggeligt denne gang, da vi havde opstillet et telt hvor vi mødes før løbet og efter hvor der var kaffe og kage.

Prinsesse og vildsvinet

Nyt løb i Middelfart d. 8.10.11, husk at melde jer til, senest d. 30.09.11, bliver sjovt :o)

Himmelbjergløb

Husk at sætte X til himmelbjergløbet d. 30.10.11, rigtig god dag, hvor vi har samkørsel med Glamsbjerg løbeklub (forhåbentligt i bus) og efter løbet fælles spisning på Ry Gl. Kro.

Tilmelding til løb

Opfordring, når i melder jer til forskellige løb, uanset hvilket, skriv da venligst klub navn i 3 ord: Middelfart Motions klub, så er det nemt at søge efter og man får alle med, f.eks. hvis vi skal have tider på vores hjemmeside.

Kontingent

Mangler stadig nogle få betalinger, tjek lige om du har fået det gjort.

Vandrehold

Der er ønske om at oprette et vandrehold, og det er hermed gjort, nogle som af forskellige årsager ikke kan løbe mere, mangler os (og det kan vi jo godt forstå :o) og det sociale.

Thorben Iversen har lovet at være tovholder for denne afdeling, vi vil i uge 40 blive enig om hvordan det skal foregå. Mandag d. 3.10.11 vil Thorben være der, så er der nogen der har lyst til en vandre/gåtur kan i tage med der for 1. gang.

Glæder os til at det kommer i gang og til at se ”gl. medlemmer” igen.

Nøglevagten

Der er stadig ledige uger tilbage i 2011, tjek venligst din kalender og se om du ikke kan være behjælpelig med en nøglevagt.

Fælles spisning

NÆSTE GANG TORSDAG D 29.09.11

Så er det tid til at spise og hygge sammen igen.

Input til klubben

Har du gode ideer, kritik, tiltag, noget der kan laves om, ”what ever”, sig det endeligt til en fra bestyrelsen, eller skriv en mail til

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Vi ses i klubben